top of page
Captura de pantalla 2021-09-15 a las 14.09_edited.jpg

Primer de tot, moltes gràcies per interessar-te per col·laborar amb la nostra ONGD. 

Tens dues maneres de venir a Madagascar de la nostra mà,

com a VOLUNTÀRI o com a VIATGER SOLIDÀRI.

El voluntariat té uns requisits concrets:

 

  • fer una col·laboració efectiva d'un mínim de 3 setmanes

  • preparar la tasca prèviament amb les responsables a Barcelona

  • parlar francès

  • tenir experiència o formació en voluntariat internacional o estar disposat a fer un curs d’iniciació online

 

 

Si no es compleixen aquestes premisses, venir com a VIATGER SOLIDARI és una molt bona opció, és totalment flexible, és tracta d’allotjar-se a la casa d'hostes que tenim a l'ONGD per viure i conèixer una altra realitat. Allotjant-te amb nosaltres col·labores amb els projectes i si vols pots fer algun taller puntual amb els nens i nenes de YAMUNA. També et podem ajudar a preparar una ruta per conèixer el país.

 

T’animes? Consulta els PDF que t’adjuntem, escriu-nos i digna’ns quina opció t’encaixa més.

ocre claro.jpg

Viatger solidàri

i responsable

Si vols que et teu viatge a Madagascar tingui un prisma diferent, vine uns dies a YAMUNA.

T’oferim una oportunitat única per conèixer la tasca que l’equip de l’ONG local du a terme i per poder fer una mirada diferent del país que visites...

Aprofita-la! 

Coneixeràs els projectes que hi duem a terme

i podràs, si ho desitges, participar en alguna activitat concreta.

Aquesta és una oportunitat per apropar els països del Sud, a una classe de viatger solidari i responsable. Coneixent la realitat social del país acollidor, t’endinses més a la seva cultura amb respecte, interès i amb ànim de col·laborar.

La manca de recursos a Catalunya ens obliga a trobar altres vies de finançament per poder seguir treballant. Només per allotjar-te a la Maison Tsinjo col·labores amb els projectes i dones un valor afegit al teu viatge a Madagascar.

vert_edited.jpg

Vols donar

un cop de mà? 

Les vacances solidàries són una font de finançament alternatiu per la resta de projectes socials de YAMUNA i al mateix temps es converteix en una oportunitat per que persones implicades ens puguin conèixer a terreny i convertir-se així en difusors de la realitat social malgaix, sense haver de fer un voluntariat que implica quedar-se més temps i en condicions diferents. 

Amb nosaltres, a més de gaudir d’un allotjament confortable i un ambient familiar i agradable, tens l’oportunitat de poder realitzar alguna activitat o taller puntual que t’ajudarem a preparar prèviament.

Baobab chato.png
Baobab chato.png
Baobab chato.png
vermell.jpg

Allotgar-se

a la Maison Tsinjo

La Maison Tsinjo és una casa d’hostes situada a Vontovorona, lloc en el qual estan ubicats els projectes de YAMUNA. Els hostes tindreu la possibilitat de visitar i participar en algun taller de voluntariat, si ho desitgeu, i de conèixer els projectes que desenvolupem.

L’explotació de la Maison Tsinjo és una font de finançament local, estable i duradora per als projectes socials de YAMUNA que busca suplir la gairebé inexistent ajuda oficial al desenvolupament. 

És una oportunitat per apropar els països del Sud, a una classe de viatger diferent, solidari i responsable. Coneixent la realitat social del país acollidor, t’endinses més a la seva cultura amb respecte, interès i amb ànim de col·laborar. 

00071_edited.jpg
vert_edited.jpg

Vols saber com contribueixes?

La recepció de viatgers responsables i solidaris, té dos objectius clars, per una banda COL·LABORAR en finançar els projectes socials que duem a terme i per altra, SENSIBILITZAR els visitants que s’hi allotgen. Aquests, quan tornen a casa podran donar veu als problemes que persisteixen en els països del sud global per sensibilitzar el nostre entorn a través de l’experiència viscuda, des d’un punt de vista crític i constructiu. 

Quan les dades passen de ser números i tants per cents a tenir noms i cognoms, no ens podem quedar indiferents i quants més siguem els que reaccionem, més possibilitats tenim de donar un tomb a la situació actual d’injustícia social i econòmica que vivim. 

ocre claro.jpg

Vols el pack

solidari ? 

Si prefereixes, pots organitzar-te el viatge per Madagascar al teu aire i acabar passant quatre dies a la nostra ONG coneixent els projectes i realitzant alguna visita d’interès per la nostra zona, demana informació del PACK SOLIDARI a:

vacancesolidaries@yamuna.org 

 

Si també vols que t’ajudem a organitzar el teu viatge per Madagascar, al mateix email t’informarem. 

lemur 2.png

Diuen que hi ha coses que no tenen preu, i el somriure del nens de Yamuna és una d’elles. Vaig marxar cap a Madagascar amb ganes de viatjar però al mateix temps de viure una experiencia única que m’apropés una mica més a la realitat del pais.

Marta Coll

Sens dubte Yamuna m'ha permès viure una de les millors experiències de la meva vida. Vaig anar durant el mes d'Agost, i allà compartíem casa i espais amb alguns nens, alguns pares en procès d'adopció dels seus fills, la Natàlia i tots els voluntaris.

Laia LLorens

El viatge a Madagascar que vam fer l’estiu de 2015 va ser una experiència que no oblidarem mai. Vem viatjar amb les nostres filles de 12 i 14 anys i podem dir que els va canviar la visió del món. Poder conèixer de tan a prop realitats tan diferents de les que estem acostumats a viure, és un aprenentatge fantàstic.

AINA / GRUP MIREIA

Hola! Soy Alvaro Salinas, vengo de Madrid y gracias a una amiga que me habló de Yamuna, decidí colaborar el pasado verano en el proyecto tan impresionante que hacen en Madagascar. Fueron sólo tres semanas, pero tengo la sensación de haber vivido infinidad de cosas, conocido gente increíble, y sobretodo, aprendido una barbaridad de los niños.

Alvaro Salinas

bottom of page