ONGD d'ajuda a la infància de l'Índia i Madagascar facebook twitter YouTube

PARTIT DE FUTBOL PER LA PAU

CNaP’S – AE RAMASSÀ

06/03/2019

L’ONGD YAMUNA agraeix al club AE Ramassà per confiar-nos aquest projecte solidari, un gran projecte, que ens ha obert un món que desconeixíem. Vam acceptar aquest repte sense saber la magnitud de l’organització. Hem après a desenvolupar-nos en la comunicació a nivell nacional, en tots els medis possibles, com ràdio, televisió i diaris. Hem fet aliances amb nous socis i les hem mantingut amb altres socis ja fidelitzats. S’ha parlat de YAMUNA i hem demostrat que podem liderar un altre gran esdeveniment, encara que això no és el nostre objectiu principal. Però al menys, si tenim una nova proposta sabrem com dirigir-la.

El Club AE Ramassà ha estat a l’alçada i ha demostrat que no només promouen els valors que hi diuen sobre el terreny, sinó com a club i com a persones. Ens ha gratificat conèixer-les i hem descobert que el club és molt més que un club de futbol, és una filosofia, i que entre tots la voluntat de fer-ho bé i millor, ha estat sempre present. Tot l’equip de YAMUNA, tant a Barcelona com a Madagascar els felicita per la feina que fan, i ens congratula que aquest 2018 YAMUNA també formi part de la seva història, com ells ho són ja de la nostra.

Gràcies a l’AE RAMASSÀ, a l’AJUNTAMENT DE LA ROCA DEL VALLÈS i a l’AJUNTAMENT DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS, es van recollir més 17.000€, que s’han destinat a la construcció d'una casa, dins el recinte de la seu de l'ONG a Madagascar, per acollir al segon grup d’11 nens i nenes que viuen en família d’acollida i que dins el recinte principal de l’ONG es trobaran més protegits i en seguretat.

Gràcies  a tots per ajudar-nos a continuar amb el nostre somni de millorar la vida de la població més vulnerable de Madagascar, un país que presenta uns nivells de pobresa extrems i un panorama social, polític i mediambiental molt descoratjador.
Esperem que la nostra relació no acabi aquí i que sempre hi hagi una connexió entre les dues entitats, amb la finalitat d’intentar que el món sigui una mica millor